Video Selfiemania cucereşte România. Vlad Logigan, Magi: „Veselia este o alegere, zâmbetul o opţiune” - VIDEO

Selfiemania cucereşte România. În ultimele două zile, Arad, Timişoara, Cluj-Napoca au fost cucerite de fenomenul #Selfie69. Urmează un nou weekend, un nou record de încasări.

341 afișări

Este calitatea acestei comedii să-şi depăşească propriile recorduri. #Selfie 69 a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc. A surclasat în weekendul trecut comediile americane de pe marile ecrane din România.

Pentru Vlad Logigan să joace în #Selfie 69 este, desigur, bucuria de a-l juca pe Magi din nou. Dar intrarea în jocul dragostei şi comediei i-a dat o lecţie despre înţelegerea vieţii de fiecare zi. De fapt, ce ne desparte, ce ne apropie? – se întreabă nu Magi, ci Vlad. Care este calea către celălalt când în jur toate „tună şi fulgeră”? Nu prostia de a te certa din orice lucru, ci faptul că niciun îndrăgostit nu are puterea să treacă peste pasiune şi de a-l asculta pe celălalt. Este lecţia #Selfie 69 pentru Vlad Logigan:

„M-am bucurat să-l pot juca iarăşi pe Magi. În film actorul se desparte de personajul lui. Greu să gândeşti că acest lucru se va mai întâmpla. În teatru se întâmplă. Teatrele mai hotărăsc să reprogrameze spectacolele într-o altă stagiune. Întoarcerea asta e frumoasă. În filmele româneşti nu se întâmplă deloc să avem continuări sau follow-up-uri. M-am bucurat că mă întâlnesc din nou cu Magi. Este un personaj care îmi place, este sută la sută cum sunt eu. Sunt pus pe glume, aleg veselia şi dacă ea nu este în camera în care ajung, o stârnesc. Veselia este o alegere, zâmbetul o opţiune. Magi este un tip simpatic, face trucuri pentru a face bani, să-i facă o surpriză iubitei lui, Roxy. Şi nu-i iese. Relaţia mea cu ea este foarte simpatică. Ceea ce nu-mi doresc să aibă un cuplu este ceea ce fac Roxy şi Magi. La un moment dat se ceartă dintr-o prostie. Că nu au răbdare să se asculte, să se întrebe: «De ce ai zis asta? De ce ai zis asta?» Magi o iubeşte pe Roxy. Da? NU? DA!”

„#Selfie69” este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate şi umor, dar şi un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau aşa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentata Olimpia Melinte, „Yolo”.

Universul „#Selfie69” este unul neaşteptat, plin de adrenalină, umor, emoţie, prietenie şi sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (NeaCeauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huţuleac, Angel Popescu, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. „#Selfie69” este produs şi distribuit de Zazu Film.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici