Ziarul Financiar a lansat noua aplicaţie pentru iPhone - mai multe informaţii, mai uşor de citit

Ziarul Financiar a lansat noua aplicaţie pentru iPhone care aduce utilizatorilor instrumente noi de afaceri utile în activitatea de zi cu zi, alături de conţinut multimedia şi de cele mai bune informaţii şi analize economice din presa românească.

139 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar a lansat noua aplicaţie pentru iPhone - mai multe informaţii, mai uşor de citit

Ziarul Financiar a lansat noua aplicaţie pentru iPhone - mai multe informaţii, mai uşor de citit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre noutăţile de care poate beneficia utilizatorul sunt alertele şi breaking news-urile trimise de către redactorii Ziarului Financiar în momentele cheie din business-ul românesc, care nu pot fi găsite în nici o altă aplicaţie de iPhone din media de business din România.

Principalele beneficii ale noului update constau în faptul că aplicaţia se încarcă mult mai repede decat versiunea precedentă, ştirile sunt în format nou, iar utilizatorii au posibilitatea de a alege tipul de alerte ZF pe care doresc să le primească.

Aplicaţia ZF pentru iPhone mai aduce utilizatorilor următoarele noutăţi: cursul valutar este afişat în primul ecran, articolele pot fi salvate şi citite offline, ştirile afişate pot fi personalizate prin selectarea categoriilor de interes, opţiunea "Cele mai citite ştiri" oferă o ierarhizare a ştirilor dupa acest criteriu, galeria foto este mult mai uşor de urmărit, articolele favorite pot fi transferate într-o lista separată.

Aplicaţia Ziarului Financiar pentru iPhone este prima aplicaţie de ştiri de business din Romania care oferă într-un format adaptat ştiri şi analize de business, conţinut multimedia şi instrumente utile pentru oamenii de business. Materialele oferite în aplicaţie se actualizează în timp real. Astfel utilizatorul are la dispoziţie ultimele ştiri din business din categoriile ZF Ştiri, ZF Evenimente, Companii, Pieţe de Capital, Bănci-Asigurări, Afaceri Internaţionale, Afaceri Hi-tech şi Politică şi este conectat 24 de ore din 24 la tot ce se întamplă important în economie.

Aplicaţia este compatibilă cu iOS6 şi iPhone 5. Utilizatorii pot citi ştirile în varianta scurtă din categoriile de mai sus, accesând ştirea dorită prin trei touch-uri. După alegerea unui titlu, userul va putea citi rezumatul ştirii, iar ulterior va putea accesa şi linkul către întreaga ştire din pagina oficială a site-ului www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici