Aeroportul Henri Coandă va avea de săptămâna viitoare un nou terminal pentru plecări - GALERIE FOTO

Noul terminal pentru plecări de pe Aeroportul Internaţional Otopeni va deveni operaţional săptămâna viitoare, în urma unei investiţii de 52 milioane euro, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, Valentin Iordache, directorul de comunicare al Companiei Aeroporturi Bucureşti.

2618 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Henri Coandă va avea de săptămâna viitoare un nou terminal pentru plecări - GALERIE FOTO

Aeroport Henri Coandă (Imagine: Răzvan Lupică / MediafaxFoto)

"Noul terminal va aduce un plus imediat pe zona de curse interne, pentru că actualul devenise nesatisfăcător ca şi capacitate. În foarte scurt timp vom procesa acolo şi curse internaţionale", a spus Iordache.

Investiţia, începută în vara anului trecut, va fi inaugurată marţi, 6 noiembrie,

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu declara în luna noimbrie a anului trecut că noul terminal, cu o suprafaţă de de aproape 20.000 de metri pătraţi, va fi deschis în iulie 2012.

Potrivit informaţiilor prezentate atunci, clădirea va dispune de 52 de ghişee de check-in şi opt porţi pentru pasageri.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici