BNR pune în circulaţie, de la 1 ianuarie, noi bancnote şi monede cu noua stemă a ţării

Banca Naţională a României va pune în circulaţie, începând cu 1 ianuarie 2018, bancnote şi monede cu noua stemă a ţării, informează instituţia, potrivit Ziarului Financiar.

6132 afișări
Imaginea articolului BNR pune în circulaţie, de la 1 ianuarie, noi bancnote şi monede cu noua stemă a ţării

BNR pune în circulaţie noi bancnote şi monede cu noua stemă a ţării

Bancnotele cu noua stemă vor avea înscrisă pe avers data de "1 ianuarie 2018".

Toate celelalte elemente grafice ale bancnotelor şi monedelor cu noua stemă, caracteristicile acestora, precum şi elementele de siguranţă vor fi aceleaşi cu ale celor aflate în circulaţie, precizează comunicatul.

Bancnotele şi monedele cu noua stemă vor fi lansate în circulaţie în mod eşalonat.

Găsiţi continuarea articolului pe zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici