Clienţii Romtelecom îşi pot achita facturile online, începând de luni

Facturile Romtelecom pot fi achitate de clienţii cu acces la Internet utilizând aplicaţia de plăţi online a operatorului, care a devenit disponibilă începând de luni, a anunţat compania de telecomnicaţii.

117 afișări
Imaginea articolului Clienţii Romtelecom îşi pot achita facturile online, începând de luni

Clienţii Romtelecom îşi pot achita facturile online, începând de luni (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Această facilitate este disponibilă gratuit pe site-ul companiei pentru orice client Romtelecom, persoană fizică cu un cont în aplicaţia MyAccount. Plata, pentru care nu se percepe niciun comision, se poate efectua cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit. Pentru a furniza acest serviciu Romtelecom a ales sa colaboreze cu GeCAD ePayment.

Un cont MyAccount se poate crea în câteva minute, cu ajutorul codului de abonat al clientului şi al unei adrese de e-mail valide. După logare, MyAccount oferă şi alte facilităţi pe lângă plata online, precum vizualizarea gratuită a ultimelor şase facturi, lista detaliată a apelurilor, situaţia plăţilor sau a traficului înregistrat pentru Clicknet mobil, în cazul în care clientul beneficiază şi de acest serviciu.

Plata online se adaugă celorlalte mijloace de plată oferite deja de Romtelecom, compania dispunând de o reţea de parteneriate de peste 21.000 de puncte de prezenţă (reprezentând ghişee ale băncilor, bancomate, oficii autorizate ale Poştei Române, serviciul UNIKASA, serviciul SIMPLIS FACTURI, puncte de încasare PayPoint, magazine Germanos, magazine Romtelecom).

Aplicaţia MyAccount poate fi accesată de la adresa myaccount.romtelecom.ro.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixă.

GeCAD ePayment este un integrator de soluţii pentru comerţ electronic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici