Compania belgiană CERES Pharma achiziţionează Dacia Plant

Compania românească Dacia Planta fost achiziţionată de CERES Pharma, o companie belgiană aflată în plină expansiune.

1739 afișări
Imaginea articolului Compania belgiană CERES Pharma achiziţionează Dacia Plant

Compania belgiană CERES Pharma achiziţionează Dacia Plant

CERES Pharma este o companie înfiinţată în 2017 de către Mario Debel şi Alychlo, este activă în dezvoltarea şi distribuţia de medicamente, dispozitive medicale, biocide, produse cosmetice şi pune accent în special pe produsele naturale. Strategia de creştere a companiei belgiene se axează în anii următori pe extinderea propriului portofoliu de produse prin dezvoltarea de suplimente alimentare calitative şi preparate farmaceutice în Benelux şi în Europa Centrală şi de Est.

În 2021 CERES Pharma a fost achiziţionată de fondul de investiţii Nexicap Partners, una dintre cele mai importante firme de private equity din Franţa.

Detaliile preluării pachetului majoritar de acţiuni a companiei Dacia Plant de către CERES Pharma rămân confidenţiale.

UniCredit Bank Romania, prin echipa de Investment Banking şi Advisory a fost consultantul financiar exclusiv al acţionarilor Dacia Plant în procesul de vânzare, iar echipa de Corporate M&A a Wolf Theiss a oferit asistenţă juridică în toate etapele tranzacţiei.

Dacia Plant este compania romaneasca cu produse naturale inspirate din retetele traditionale. În fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante, precum si produse alimentare naturale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici