DNA anchetează CFR Călători. Ministrul Transporturilor: În loc să plătească datoria către CFR Infrastructură, s-au gândit să achiziţioneze şapte automotoare de la Electroputere Paşcani

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) anchetează modalitatea în care CFR Călători a hotărât să cumpere şapte automotoare, în loc să plătească datoria către CFR Infrastructură, a anunţat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

621 afișări
Imaginea articolului DNA anchetează CFR Călători. Ministrul Transporturilor: În loc să plătească datoria către CFR Infrastructură, s-au gândit să achiziţioneze şapte automotoare de la Electroputere Paşcani

Bode anunţă că DNA anchetează CFR pentru achiziţia a 7 automotoare de la Electroputere Paşcani

Potrivit acestuia, este vorba despre şapte automotoare ce urmau să fie cumpărate prin achiziţie directă de la compania Electroputere Paşcani.

„Eu vă spun aşa: 126 de milioane de lei, bani pe care compania CFR Călători i-a primit din subvenţie, în loc să îşi plătească datoria către CFR Infrastructură, s-au gândit ei, în înţelepciunea lor, să achiziţioneze cele şapte automotoare. Eu cred că nu s-au gândit bine. (...) Achiziţia nu merge mai departe. Spun foarte clar că nu, pentru că acolo este şi un dosar deschis la DNA, unul dintre cei care au decis acolo s-a detonat, s-a dus şi s-a autodenunţat, înţeleg, aşa că lucrurile sunt destul de clare”, a declarat Lucian Bode, luni seară, la Realitatea Plus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lucian bode,
dna,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici