eMAG cumpără retailerul online Fashion Days

eMAG va cumpăra retailerul online Fashion Days, pentru a-şi dezvolta astfel activităţile din industria de fashion online, segment pe care a intrat în luna martie, ambele companii fiind deţinute de grupul Naspers.

2772 afișări
Imaginea articolului eMAG cumpără retailerul online Fashion Days

eMAG cumpără retailerul online Fashion Days

"eMAG (...) a început demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. În mai 2015, compania va depune o solicitare către autorităţile de reglementare a concurenţei privind preluarea controlului asupra Fashion Days", se arată într-un comunicat al eMAG.

Fashion Days îşi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic al eMAG şi îşi va muta biroul central la Bucureşti.

Potrivit comunicatului, Fashion Days are peste opt milioane de utilizatori şi 200.000 de produse disponibile, de la peste 500 branduri internaţionale.

La finele lunii martie, eMAG.ro a început să vândă îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, odată cu lansarea categoriei Fashion, pentru care estima vânzări de 7,5 de milioane euro în primul an, şi a lansat un brand propriu de fashion - RELEASE.

eMAG este cel mai mare magazin online din România, fiind prezent pe toate categoriile de produse: electronice, IT, electrocasnice, produse pentru copii, fashion, casă şi grădină, cărţi, sport, auto şi supermarket.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici