Ford intenţionează să lanseze autocamioneta Ranger în China, în 2018

Ford Motor intenţionează să lanseze autocamioneta Ranger în China, în 2018, sperând să atragă mai mulţi consumatori chinezi, care preferă, de obicei, modelele SUV, către acest segment de maşini, scrie Reuters.

237 afișări
Imaginea articolului Ford intenţionează să lanseze autocamioneta Ranger în China, în 2018

Ford intenţionează să lanseze autocamioneta Ranger în China, în 2018 (Imagine: AFP/ Mediafax Arhiva Foto)

Ford va importa modelul Ranger în China şi nu vrea, pentru moment, să fabrice produsul la nivel local, a declarat purtătorul de cuvânt.

Programul pilot al guvernului chinez de a relaxa politicile care restricţionează accesul autocamionetelor în zonele urbane reprezintă un potenţial avantaj pentru Ford, în contextul în care autocamionetele din seria F s-au vândut semnificativ în Statele Unite, în ultimii 30 de ani.

Constructorul american de automobile Ford a anunţat că va recruta la Craiova aproape o mie de noi angajaţi, pregătindu-se de producţia viitoarei generaţii a SUV-ului de clasă mică EcoSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici