GOOGLE devine concurent serios pentru AMAZON. Livrări în aceeaşi zi la un preţ mai mic

Un nou program, denumit Google "Shopping Express", este menit a deveni rivalul principal al celor de la Amazon.

282 afișări
Imaginea articolului GOOGLE devine concurent serios pentru AMAZON. Livrări în aceeaşi zi la un preţ mai mic

GOOGLE devine concurent serios pentru AMAZON. Livrări în aceeaşi zi la un preţ mai mic

Până acum, serviciul este programat să facă livrări doar în Statele Unite ale Americii, conform The Inquistr.

Potrivit TechCrunch, serviciul oferit de Google va costa 69 sau 64 de dolari pe an, cu 10 sau 15 dolari mai puţin decât cel al Amazon.

Potenţiali parteneri ai celor de la Google sunt Wal-Mart, Target sau Safeway.

Noul serviciul oferit de Google va avea legături cu cele vechi, Google Shopping şi Google Wallet, amândouă implementate cu succes de companie.

Vacanţa de Paşte urmează să dubleze cumpărăturile şi de aceea se explică graba cu care Google vrea să implementeze Shopping Express.

Google nu a confirmat încă informaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici