Ministrul Energiei, întâlnire cu sindicaliştii şi conducerea executivă a Complexului Energetic Oltenia

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a avut miercuri o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai conducerii executive ai Complexului Energetic Oltenia şi cu o delegaţie formată din reprezentanţii organizaţiilor sindicale din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

118 afișări
Imaginea articolului Ministrul Energiei, întâlnire cu sindicaliştii şi conducerea executivă a Complexului Energetic Oltenia

Ministrul Energiei, întâlnire cu sindicaliştii şi conducerea executivă a Complexului Energetic Oltenia, după obiecţile a

„Cu această ocazie, ministrul Energiei a reiterat sprijinul ministerului pentru programul de restructurare al companiei CEO, aprobat de Guvernul României şi transmis spre avizare Comisiei Europene. Totodată, Virgil Popescu a menţionat că în această perioadă reprezentanţi ai conducerii executive ai Complexului Energetic Oltenia, împreună cu experţi din ministerul Energiei pregătesc răspunsurile pentru obiecţiile transmise de Comisia Europeană, cuprinse în procedura intitulată <Investigatie>, în termenele prevăzute”, transmite Ministerul Energiei..

Tot în acestei întâlniri de lucru au fost luate în discuţie, potrivit sursei citate, la propunerea liderilor de sindicat, şi posibile măsuri de sprijin financiar, cât şi alte tipuri de măsuri ce vor fi aplicate lucrătorilor care se vor afla în anii care urmează sub incidenţa programului de restructurare.

„S-a stabilit ca în perioada imediat următoare să se întărească dialogul între conducerea executivă a Complexului Energetic Oltenia şi reprezentaţii sindicali, pentru eliminarea oricăror informaţii false ce pot afecta un program de restructurare şi modernizare convenit al CEO, care să ducă la reducerea emisiilor de CO2”, se menţionează în finalul comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
popescu,
energie,
ceo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici