Polonezii de la Sinsay deschid doua magazine la Iaşi

  • Retailerul polonez de modă Sinsay, parte a grupului LPP, va deschide două magazine în centrele comerciale Family Market, pe care Iulius Group le dezvoltă în judeţul Iaşi, aflate acum în construcţie.
  • Cele două magazine vor avea aproximativ 1.000 de metri pătraţi fiecare şi vor fi inaugurate în al doilea trimestru din 2022.
12121 afișări
Imaginea articolului Polonezii de la Sinsay deschid doua magazine la Iaşi

Retailerul polonez de modă Sinsay, parte a grupului LPP, va deschide două magazine în centrele comerciale Family Market, pe care dezvoltatorul imobiliar Iulius le dezvoltă în judeţul Iaşi, aflate acum în construcţie. Cele două magazine vor avea aproximativ 1.000 de metri pătraţi fiecare şi vor fi inaugurate în al doilea trimestru din 2022.

„Cele două proiecte pe care le construim în comuna Miroslava şi în cartierul Bucium (din Iaşi – n. red.) sunt formate care au captat interesul unor mari retaileri”, a spus Oana Diaconescu, head of leasing Iulius.

Sinsay a mai deschis recent şase magazine, ajungând la 41 de magazine în România, faţă de cele 25 existente la sfârşitul anului trecut. LPP are în prezent 94 de magazine în România ale celor cinci branduri din portofoliu - Reserved, Cropp, House, Mohito şi Sinsay.

Ambele Family Market integrează un supermarket Auchan şi un mix de servicii cu băcănie, farmacie, librărie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, produse pentru casă şi fashion. Împreună, cele două proiecte reprezintă o investiţie de peste 17 milioane de euro, care se realizează prin intermediul unei finanţări bancare acordate de CEC Bank.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici