Ponta: Chiţoiu poate a greşit cu Băsescu-CEC, dar Gerea era de 3 luni, când să greşească?

Liderul PSD, premierul Victor Ponta susţine că nu înţelege afirmaţiile liderului PNL, Crin Antonescu, conform căruia unii miniştrii liberali erau executanţi ai ordinelor prim-ministrului, şi nici motivul pentru care aceştia au fost schimbaţi.

359 afișări
Imaginea articolului Ponta: Chiţoiu poate a greşit cu Băsescu-CEC, dar Gerea era de 3 luni, când să greşească?

Andrei Gerea (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Chiţoiu poate că a greşit că a spus că a vorbit cu Traian Băsescu de CEC. Gerea venise de trei luni, nici nu avea cum să greşească. Stroe a fost o insistenţă extraordinară din partea lui Antonescu, că vrea el ministerul de Interne pentru Radu Stroe, care e prietenul lui şi în care are încredere", a relatat Ponta la Antena 3.

El a adăugat că nu înţelege cum, deodată, aceştia s-au transformat în "oamenii lui".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, afirmă că, din cauză că unii miniştri ai formaţiunii "au început să se comporte mai curând ca nişte funcţionari executanţi ai ordinelor premierului" decât ca reprezentanţi PNL, ei au fost schimbaţi şi "de aici a început toată bătălia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici