Renault România a lansat modelul serie limitată CC Floride. Vezi cât costă

Renault România a lansat modelul serie limitată CC Floride, la un preţ de 24.900 de euro, cu TVA, pentru piaţa din România fiind alocate 15 unităţi din cele 1.200 produse de constructorul francez.

668 afișări
Imaginea articolului Renault România a lansat modelul serie limitată CC Floride. Vezi cât costă

Renault România a lansat modelul serie limitată CC Floride. Vezi cât costă (Imagine: www.renault.com)

"Renault a produs 1.200 de exemplare din seria limitată a modelului CC Floride, iar 15 dintre ele au fost alocate României", a declarat, marţi, directorul de marcă Renault, Dora Pasăre, la lansarea modelului.

Ea a adăugat că pentru acest model importatorul a primit deja două comenzi.

CC Floride este distribuit în România cu o singură versiune de motorizare, respectiv de 1,4 litri, pe benzină. Pe celelalte pieţe modelul este prezent şi cu o variantă de 1,9 litri.

Reprezentantul Renault a mai spus că în primele patru luni cota de piaţă a mărcii în România a crescut la 7,8%, de la 7,1% în aceeaşi perioadă din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici