Toate abonamentele Orange includ, de luni, trafic de date şi o aplicaţie antivirus

Orange România va include în toate abonamentele, de luni, un anumit volum de trafic de date şi o aplicaţie antivirus, furnizată în parteneriat cu Bitdefender fără costuri suplimentare, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

16108 afișări
Imaginea articolului Toate abonamentele Orange includ, de luni, trafic de date şi o aplicaţie antivirus

Toate abonamentele Orange includ, de luni, trafic de date şi o aplicaţie antivirus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne dorim să facem tehnologia accesibilă pentru toţi clienţii noştri, pe toate dispozitivele, de aceea am introdus trafic de internet în toate ofertele noastre, dar în acelaşi timp ne dorim să le asigurăm şi mijloacele necesare pentru ca experienţa de utilizare a internetului să fie sigură, cu ajutorul aplicaţiei Orange Antivirus. De asemenea, prin Orange TV Go, clienţii noştri îşi pot regăsi conţinutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar şi conţinut video la cerere, filme şi videoclipuri de la Daily Motion", a declarat directorul comercial al Orange România, Julien Ducarroz, într-o conferinţă.

Potrivit datelor operatorului, clienţii care aleg abonamentele Delfin vor avea trafic de date inclus, acces la portalul Orange pe mobil şi aplicaţia Orange Antivirus.

Cei care optează pentru abonamentele Cangur vor avea pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces la portalul Orange pe mobil, aplicaţia Orange Antivirus şi trafic prin aplicaţia Libon, precum şi spaţiu de stocare în Orange Cloud.

În cazul abonamentelor Tigru, clienţi operatorului vor primi aplicaţia Orange Antivirus, spaţiu de stocare în Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, aceştia vor avea acces la aplicaţia Deezer şi serviciul Back-up Kit.

Abonamentele Panteră aduc, începând de luni, trafic de date, cea mai rapidă conexiune de internet pe mobil, la viteze 4G, alături de aplicaţia Orange Antivirus, serviciul Back-up Kit, asigurarea pentru telefon şi aplicaţia Orange TV Go, care oferă acces la TV de pe orice tip de terminal.

Începând de miercuri, 18 septembrie, portofoliul de opţiuni al Orange România pentru cartele preplătite va fi simplificat, iar toate opţiunile vor include trafic de date.

De asemenea, utilizatorii de cartele preplătite vor avea posibilitatea să facă trasferuri de date de pe mobil la viteze 4G.

Portofoliul Orange de telefoane mobile inteligente (smartphone) compatibile 4G include 5 noi modele - Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G şi Samsung Galaxy Note 3.

De asemenea, Orange România va aduce, în exclusivitate, terminalele Orange Zali şi modelul Samsung Galaxy Trend Lite.

Aplicaţia Orange Antivirus, realizată în colaborare cu Bitdefender, permite clienţilor Orange să îşi protejeze telefoanele mobile şi tabletele, cu sistem de operare Android, împotriva viruşilor, a aplicaţiilor care pot reprezenta un pericol şi de a fi în deplină siguranţă atunci când navighează pe net.

Aplicaţia asigură şi posibilitatea de localizare, blocare sau ştergere a informaţiilor din telefon, de la distanţă, în caz de pierdere.

"Androidul este în capul listei creatorilor de viruşi pentru mobil pe fondul cotei mari de piaţă pe care o deţine, iar ameninţările informatice pentru acest tip de dispozitive mobile se diversifică rapid şi devin din ce în ce mai complexe. Fie că urmăresc furtul de informaţii personale, accesul la conturile bancare sau furtul de bani prin umflarea facturilor utilizatorilor, viruşii de Android pot fi extrem de periculoşi, fiind integraţi de foarte multe ori în aplicaţii legitime. Tocmai de aceea alăturarea soluţiilor de securitate şi a celor de control parental serviciilor de comunicaţii mobile este esenţială", a declarat director de dezvoltare a afacerilor al Bitdefender, Valentin Jurcuţ, prezent la conferinţă.

Orange Antivirus, alături de Orange Content Lock, reprezintă ultimele aplicaţii introduse în programul Orange Care, cu rolul de a le asigura clienţilor un conţinut sigur, indiferent de programele şi aplicaţiile folosite.

Orange Content Lock este o aplicaţie oferită în parteneriat cu Bitdefender, pentru telefoanele cu sistem de operare Android, care are ca funcţii principale monitorizarea şi filtrarea de conţinut.

Orange TV Go permite clienţilor operatorilor acces la serviciul Orange TV de pe orice tip de dispozitiv - desktop, laptop, smartphone şi tabletă, fără a fi restricţionaţi de tipul de conexiune de internet.

Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clienţii care au un abonament Orange TV sau un abonament Panteră, conform pachetului lor, urmând ca, în curand, să fie disponibile oferte pentru toţi clientii Orange.

Utilizatorii pot urmări prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go atât canalele TV preferate, cât conţinut video la cerere.Orange TV Go este oferit ca bonus la toate abonamentele Panteră.

Orange România este primul operator local de telefonie mobilă după numărul de clienţi şi cifra de afaceri la finele anului 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici