Wizz Air introduce noi rute spre cinci ţări europene. De la ce preţ pornesc biletele

Operatorul low-cost Wizz Air introduce, din vara anului viitor, cinci rute din Sibiu spre destinaţii precum Copenhaga (Danemarca), Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvasi (Franţa), Basel (Elveţia) şi Frankfurt Hahn (Germania).

6226 afișări
Imaginea articolului Wizz Air introduce noi rute spre cinci ţări europene. De la ce preţ pornesc biletele

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Aeroportul Internaţional Sibiu, compania Wizz Air a anunţat că va continua să extindă operaţiunile din Sibiu şi va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 la baza locală, începând cu iunie 2018.

Totodată, Wizz va lansa cinci curse din Sibiu şi va creşte frecvenţele pe patru rute populare, adăugând astfel 21 de zboruri în total programului.

”Împreună cu noile curse spre Copenhaga, Charleroi, Paris Beauvais, Basel şi Frankfurt Hahn, care încep în iunie 2018, reţeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu se va extinde la 11 rute spre 8 ţări. Aeronava adiţională va permite Wizz să crească frecvenţa zborurilor pe patru rute din vara 2018: Londra-Luton va deveni zilnică, Memmingen şi Dortmund vor creşte la cinci, în timp ce conexiunea spre Nuremberg va opera de patru ori pe săptămână”, se arată în comunicatul citat.

Preţul unui bilet spre destinaţii precum Copenhaga, Paris Beauvais, Basel şi Frankfurt va porni de la 179 de lei, iar pentru Bruxelles Charleroi, preţul unui bilet porneşte de la 229 lei.

Reprezentanţii Wizz Air au precizat că a doua aeronavă Airbus A320, care se alătură flotei din Sibiu din iunie 2018, când vor fi lansate noile zboruri, a fost anterior alocată operaţiunilor din Târgu Mureş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici