COMENTARIU Lelia Munteanu. Alegerile sunt esenţa democraţiei, dacă votaţi PNL

1049 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Alegerile sunt esenţa democraţiei, dacă votaţi PNL
E de neînţeles de ce Preşedintele Iohannis ţine din treabă nişte miniştri care nu-şi văd capul, când  la capătul „şedinţelor de evaluare şi prezentate a măsurilor", ideea pe care o injectează naţiunii e mereu aceeaşi: alegerile sunt esenţa democraţiei, dacă votaţi PNL.
 
Guvernul liberal a luat măsuri excelente, ca de obicei. „Se vede foarte clar că, de câteva zile bune, am ajuns pe un palier şi tendinţa este de scădere". Graficele confirmă minunea: molima se dezumflă sub ochii noştri, cu prişniţe propagandistice. 
 
... Cât de infect să fie covidul ăsta, ca să se lase transformat în agent electoral?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici