COMENTARIU Lelia Munteanu: Argumentul-cheie al experţilor israelieni în favoarea vaccinării copiilor de peste 5 ani

Campania de vaccinare anti- Covid-19 a copiilor de 5-11 ani, care a demarat la începutul săptămânii, merge mult mai încet decât s-a sperat, în pofida campaniei Ministerului Sănătăţii din Israel.

1481 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Argumentul-cheie al experţilor israelieni în favoarea vaccinării copiilor de peste 5 ani

COMENTARIU Lelia Munteanu: Argumentul-cheie al experţilor israelieni în favoarea vaccinării copiilor de peste 5 ani

Părinţii consideră că pericolul vaccinării ar fi mai mare decât riscul bolii. Principalul motiv e că nu au fost informaţi despre efectele Covid-19 pe termen lung. Marţi seara, pe Canal 13, experţii au putut fi urmăriţi aducând argumentul-cheie, care ar putea schimba atitudinea părinţilor: corona poate rămâne în corp, în stare latentă, cu sechele care să apară chiar şi peste zece ani.

De asemnea, publicului i-au fost furnizate, în sfârşit, exemple semnificative:

- hepatita virală, chiar şi asimptomatică, poate degenera peste zeci de ani în cancer hepatic;
- oreionul contractat în copilărie poate duce la sterilitate, în cazul bărbaţilor;
- varicela contractată în copilărie poate conduce la herpes zoster;
- virusul papiloma poate degenera, în timp, în cancer de col uterin.

Premierul Israelului, Naftali Bennett l-a vaccinat pe cel mai mic (foto) dintre cei patru copii ai săi, îndemnând toţi părinţii să procedeze la fel. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici