COMENTARIU Lelia Munteanu. Nepoata lui Trump şi-a scos parte din pagubă şi s-a răcorit

1527 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Nepoata lui Trump şi-a scos parte din pagubă şi s-a răcorit
Îl urmăresc cu groază şi cu milă pe Donald Trump. Are simptomele efectelor secundare ale steroizilor care i-au fost administraţi în cocteilul  anticovid. Energia (agitaţia psiho-motorie), euforia şi lejeritatea cu care debitează aberaţii sunt manifestări tipice post Dexametanoză.
 
... Am citit cartea nepoatei sale, Mary Trump (fiica lui Frederick, fratele cel mare, mort în urmă cu aproape 40 de ani). Nu-mi plac nici autoarea, nici cartea. Să scurmi cu tenacitate în cele mai întunecate cotoloane ale istoriei unei familii, propria ta familie, cu satisfacţia de a înşira rufele murdare în văzul întregii lumi, dovedeşte cel puţin un prost gust desăvârşit.
 
Dezmoştenită prin manevrele unchiului său şi convinsă că el i-a împins tatăl spre depresie, alcoolism şi moarte, Mary Trump se jură: „Nu scriu această carte pentru bani sau din răzbunare". Rămâne fără răspuns întrebarea de ce a dat drumul şuvoiului de dezvăluiri abia acum, la sfârşitul primului mandat, clamând patetic - abia acum: „este vorba, literalmente, despre viaţă şi despre moarte. Eşecurile lui Donald nu mai pot fi ascunse sau ignorate, pentru că ne ameninţă pe toţi (...). Donald mi-a distrus tatăl (...). Nu-i pot permite să distrugă şi ţara". Prea târziu.
 
Chiar dacă n-au mânat-o în luptă nici banii, nici răzbunarea, nepoata lui Trump şi-a scos parte din pagubă (cartea se vinde în draci) şi s-a răcorit.
 
Viziunea mea este şi una clinică, instruită, de psiholog" - avertizează. Dar nu poţi încerca să diagnostichezi un om pe care îl urăşti din tot sufletul.
 
Altminteri, nimic memorabil în cartea doamnei Mary Trump. Mai nimic din ce publicul nu ştia sau nu intuia. O însăilare de judecăţi profund resentimentare, care lasă, inclusiv antitrumpiştilor, un gust de cocleală.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici