COMENTARIU Sorin Avram: Klaus Iohannis, un preşedinte de milioane. De multe milioane

32713 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Klaus Iohannis, un preşedinte de milioane. De multe milioane
Klaus Iohannis este un preşedinte în care milioane de români şi-au pus speranţa. 
 
Klaus Iohannis este un preşedinte de milioane de voturi pe care le-a obţinut pentru a nu-l lăsa pe ”cârlanul tânăr fără minte” al lui Ion Iliescu să se aşeze în fotoliul de la Cotroceni. 
 
Klaus Iohannis este un preşedinte de alte milioane de voturi pe care le-a obţinut pentru a nu o lăsa pe ”Veorica” lui Liviu Dragnea să-şi aşeze buclele în faţa oglinzilor din Palatul Cotroceni. 
 
Klaus Iohannis este un preşedinte de milioane de like-uri pentru că a îmbrăcat geaca roşie pentru a ieşi în stradă ca să lupte cu Ciuma Roşie, fiindcă a apărat cu pieptu-i de aramă de sub papion Statul de Drept şi pentru că a promis ”România lucrului bine făcut” şi ”România educată”. 
 
Klaus Iohannis este un preşedinte de milioane de kilometri făcuţi pe relaţia Bucureşti-Sibiu pentru a se relaxa alături de soţie ori pe relaţia Bucureşti-Lumea Largă pentru a se relaxa împreună cu soţia.
 
Klaus Iohannis este un preşedinte de milioane de pauze de vorbire şi de scrâşniri din dinţi în faţa camerelor de luat vederi. 
 
Conform unui răspuns oficial al Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis este şi un preşedinte pentru care România a cheltuit 7,6 milioane de lei pentru cele 16 deplasări externe pe care domnia sa le-a efectuat în acest an. 
 
Dacă la deplasările externe fără rost adunăm şi deplasările interne, cele de pe ruta Bucureşti-Sibiu şi Palatul Cotroceni-Palatul Victoria făcute în coloane oficiale, dar şi cele din interiorul Administraţiei Prezidenţiale, în care domnia sa este mereu însoţit de o armată de funcţionari plătiţi cu milioane de lei anual, atunci putem spune fără să greşim că România este condusă de un preşedinte de milioane. De mult mai multe milioane decât cele 20 de milioane de oameni peste care domnia sa este preşedinte.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici