EXCLUSIV/ Guvern PNL-PSD sau ne întoarcem de unde am plecat?. Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Două luni de criză. Guvern PNL-PSD sau ne întoarcem de unde am plecat?
  • Are PSD interes să se refacă coaliţia PNL-USR-UDMR?
  • Microcentralele nucleare şi secretomania lui Iohannis.
3109 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/  Guvern PNL-PSD sau ne întoarcem de unde am plecat?. Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV/ Guvern PNL-PSD sau ne întoarcem de unde am plecat?. Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai discută despre negocierile privind formarea unui guvern majoritar cu PSD sau refacerea coaliţiei cu USR, ce avantaje şi dezavantaje are fiecare variantă, cine ar putea fi premier şi care ar fi cel mai probabil scenariu până la consultările oficiale de la Cotroceni pentru desemnarea unui nou prim-ministru. De asemenea, construirea unor minireactoare nucleare în România de către americani şi modul cum a ajuns această informaţie în România, reuniunea COP26 de la Glasgow şi impactul deciziilor luate la acest summit asupra Green Deal sunt alte teme ce vor fi abordate de Ion Cristoiu şi Monica Mihai în emisiunea din această seară.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 5 noiembrie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici