Video Gândurile lui Cristoiu: Binomul SRI-DNA revine. Ţinta este Pro România, din cauza domnului Silviu Predoiu

  • Publicistul Ion Cristoiu afirmă că, prin solicitarea procurorilor de a începe urmărirea penală împotriva Nicolae Bănicioiu, suspectat de trafic de influenţă şi luare de mită, pe vremea când era ministru (2012-2014) reînvie binomul SRI-DNA care astfel vrea să dea un semnal celor care ies din front.
  • Ion Cristoiu adaugă că nu este prima dată când binomul dă un astfel de semnal, un exemplu fiind cazul fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, şi susţine că succesorul acestuia, Marcel Ciolacu, a învăţat atât de bine lecţia încât uneori social-democraţii au devenit mai radicali decât USRPLUS.
8874 afișări

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că, prin solicitarea procurorilor de a începe urmărirea penală împotriva Nicolae Bănicioiu, suspectat de trafic de influenţă şi luare de mită, pe vremea când era ministru (2012-2014) reînvie binomul SRI-DNA care astfel vrea să dea un semnal celor care ies din front. 

Deputatul Nicolae Bănicioiu este membru Pro România, partidul condus de Victor Ponta, pe ale cărui liste candidează la Bucureşti, pentru Camera Deputaţilor, fostul director adjunct al SIE, Silviu Predoiu.

“Revine binomul SRI -DNA (...) După părerea mea, Pro România este  ţinta din cauza domnului Silviu Predoiu. Intrarea în politică a dlui Predoiu, care este o premieră (...), a deranjat pe foştii colegi şi cred că a deranjat foarte multă lume pentru că s-ar vrea, zic eu, nu cobesc, un exemplu. E un mesaj să stea cuminte. Sigur ei vor merge înainte. Dar dacă pierde Pro România şi cap de listă la Bucureşti este dl Predoiu, atunci este o lecţie pentru alţii, pentru că, de regulă, în România nu e ca în America să ajungă şeful CIA, preşedinte. Oricum e o campanie împotriva Pro România”, a afirmat publicistul duminică seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

După solicitarea DNA de a-i ridica imunitatea parlamentară, Nicolae Bănicioiu a anunţat că renunţă să mai candideze pentru un mandat de parlamentar din partea Pro România. “Sunt pentru a se ridica imunitatea deoarece nu am nimic de ascuns şi cred că totuşi clarificarea cât mai rapidă a situaţiei, va fi în interesul tuturor. Înţeleg că odată cu începutul campaniei electorale acesta ar fi un subiect care poate ar îngreuna lămurirea lucrurilor şi din această cauză am decis că nu voi mai candida!”, a anunţat Nicolae Bănicioiu pe pagina sa de Facebook.

Ion Cristoiu adaugă că nu este prima dată când binomul dă un astfel de semnal, un exemplu fiind cazul fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, şi susţine că succesorul acestuia, Marcel Ciolacu, a învăţat atât de bine lecţia încât uneori social-democraţii au devenit mai radicali decât USRPLUS.

“A considerat că trebuie să dea un semnal. Să ştiţi că foarte multe din deciziile exagerate, cum a fost şi Liviu Dragnea sunt lecţii. Lecţia lui Ceauşescu executat de Crăciun. Adică semnalul transmis de Moscova a fost <mă, dacă mai vine vreunul în fruntea acestei ţări şi mai clămpăne cu independenţa, aşa o să păţească>. Liviu Dragnea a încercat şi el, sigur, stângaci ,să fie el ca Viktor Orban şi atunci a zis da?, şi i-a transmis atît de bine lui Ciolacu încât Ciolacu nu mai ştie... Dacă observaţi PSD a devenit USR-PLUS, uneori sunt mai radicali decât USRPLUS. Nu are nicio şansă, PSD nu se adresează electoratului USRPLUS”, a punctat publicistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici