Ţara Galilor – Turcia 2-0. Gareth Bale a ratat un penalty şi a dat două pase de gol

  • A doua partidă a zilei de miercuri, la EURO 2020, le-a adus faţă în faţă pe naţionalele Turciei şi Ţării Galilor.
  • Galezii s-au impus pe Stadionul Olimpic din Baku, cu 2-0. Gareth Bale a ratat o lovitură de pedeapsă în repriza secundă şi a dat două pase de gol.
141 afișări
Imaginea articolului Ţara Galilor – Turcia 2-0. Gareth Bale a ratat un penalty şi a dat două pase de gol

Ţara Galilor – Turcia 2-0. Gareth Bale a ratat un penalty şi a dat două pase de gol

Ţara Galilor a dominat prima repriză, cele mai mari ocazii având loc la poarta turcilor. Pe finalul primei reprize, Gareth Bale a trimis o pasă perfectă pentru Aaron Ramsey, care a marcat pe jos, din interiorul careului, în minutul 42.

Acelaşi Gareth Bale devine eroul negativ când, în minutul 61, a ratat o lovitură de pedeapsă, trimiţând mingea mult peste poartă.

Turcia a încercat timid să dea replica, dar cea mai mare ocazie de a marca a venit abia în minutul 90, când lovitura de cap a lui Demiral a fost respinsă salvator de portarul galez Ward.

Ultimele minute au fost tensionate, jucătorii celor două echipe fiind la un pas de încăierare, după un duel mai bărbătesc în careul galez.

În al cincelea minut suplimentar de joc, în urma unui corner, Bale a pătrunsîn careu pe linia de fund şi l-a găsit perfect în faţa porţii pe Connor Roberts, care a marcat pentru 2-0.

Până la al doilea meci al grupei A, dintre Italia şi Elveţia, Ţara Galilor conduce în clasament cu 4 puncte şi +2 la golaveraj, în timp ce Turcia, cu două înfrângeri are şanse infima să mai iasă din faza grupelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici