ACCIDENT grav în Siberia: Cel puţin 12 persoane, inclusiv nouă copii din componenţa unei echipe de acrobaţii, au murit

Cel puţin 12 persoane, inclusiv nouă copii din componenţa unei echipe de acrobaţii, au decedat duminică, după ce autocarul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un camion pe o şosea din districtul Hantî-Mansi, au anunţat autorităţile locale, conform The Associated Press.

3838 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Siberia: Cel puţin 12 persoane, inclusiv nouă copii din componenţa unei echipe de acrobaţii, au murit

ACCIDENT grav în Siberia: Cel puţin 12 persoane, inclusiv nouă copii din componenţa unei echipe de acrobaţii, au murit - VIDEO

Informaţiile preliminare indică că autocarul a derapat şi s-a ciocnit frontal cu un camion ce venea din sensul opus, în urma accidentului decedând cel puţin 12 persoane, iar alte 20 au fost rănite.

Copii se întorceau de la o competiţie de acrobaţii organizată în oraşul Hantî-Mansi.

Anchetatorii au declarat că analizează mai mulţi factori care ar fi putut cauza accidentul, inclusiv vizibilitatea scăzută şi condiţiile meteo nefavorabile.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici