Adjunctul directorului unui liceu, un supravieţuitor al naufragiului din Coreea de Sud, găsit mort

Adjunctul directorului unui liceu de la sud de Seul, instituţie din cadrul căreia un număr de elevi sunt daţi dispăruţi în naufragiul unui feribot în largul Coreei de Sud, a fost găsit mort vineri, presa scriind că este vorba despre o sinucidere.

330 afișări
Imaginea articolului Adjunctul directorului unui liceu, un supravieţuitor al naufragiului din Coreea de Sud, găsit mort

Adjunctul directorului unui liceu, un supravieţuitor al naufragiului din Coreea de Sud, găsit mort (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Corpul lui Kang Min-kyu, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit în apropierea gimnaziului în care s-au adunat rudele victimelor şi celor 268 de persoane date dispărute, pe Insula Jindo (sud), în apropiere de locul dramei.

"Cauza morţii urmează să fie stabilită", a declarat poliţia pentru AFP.

Potrivit agenţiei sud-coreene Yonhap, care citează poliţia, corpul a fost găsit spânzurat de un copac, părând că este vorba despre o sinucidere.

Acest membru al conducerii şcolii era una dintre cele 179 de persoane salvate după naufragiu, care a avut loc miercuri dimineaţa în largul coastelor de sud.

Dintre cele 475 de persoane care se aflau la bord, 352 erau liceeni de la Danwon, în Ansan, la sud de Seul, şi participau la o excursie şcolară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici