Administraţia Biden caută noi moduri în care să sancţioneze Rusia

  • Administraţia preşedintelui Joe Biden doreşte să discute cu Congresul în privinţa noului pachet de sancţiuni aplicat Rusiei
  • Biden nu consideră Rusia drept un stat terorist
  • Tot mai mulţi parlamentari au vociferat contra acţiunilor Moscovei în Ucraina
175 afișări
Imaginea articolului Administraţia Biden caută noi moduri în care să sancţioneze Rusia

Sursa foto: Profimedia

Administraţia Biden va discuta alături de Congres noi sancţiuni economice pentru a penaliza Rusia pentru invadarea Ucrainei.

„Căutăm alături de Congres soluţii eficiente. Trebuie să ţinem cont de consecinţe, atât cele intenţionate, cât şi cele neintenţionate. Şi asta ne-a condus la abordarea pe care am luat-o aici. Ne angajăm alături de Congres să oferim toate instrumentele necesare constrângerii economiei ruse”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat din SUA, Ned Price.

craina şi unii parlamentari americani au făcut demersuri pentru ca Rusia să fie desemnat stat terorist. Analiştii americani prognozează că o astfel de mişcare ar putea crea consecinţe nedorite, inclusiv întârzierea exporturilor de alimente şi periclitarea acordurilor de transport de mărfuri prin Marea Neagră. Joe Biden a declarat săptămâna trecută că nu va aproba desemnarea Rusiei drept stat sponsor al terorismului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici