Kremlinul reacţionează după publicarea raportului lui Robert Mueller privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA

Administraţia de la Kremlin nu a citit momentan raportul procurorului special Robert Mueller privind ingerinţele Rusiei în alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016, a transmis duminică Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, citat de agenţia de presă RIA.

312 afișări
Imaginea articolului Kremlinul reacţionează după publicarea raportului lui Robert Mueller privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA

Administraţia de la Kremlin nu a citit momentan raportul lui Robert Mueller

„Nu am văzut încă raportul”, a declarat Peskov.

Procurorul special Robert Mueller, care a investigat timp de aproape doi ani presupusele ingerinţe ruse în campania preşedintelui american din cadrul alegerilor din 2016, nu a găsit nicio dovadă de colaborare între Donald Trump şi Rusia.

„Nu a existat colaborare cu Rusia. Nu a fost nici obstrucţionare (a justiţiei, n.red.). Şi a fost o exonerare completă şi totală. Aşadar, exonerare completă, nicio obstrucţionare, vă mulţumesc”, a declarat Donald Trump.

Conform declaraţiilor procurorului general al Statelor Unite, William Barr, deşi raportul nu l-a găsit vinovat pe preşedinte, acesta nu îl exonerează.kre

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici