Aeroportul London City, închis în urma descoperirii unei bombe din cel de-al Doilea Război Mondial

Autorităţile britanice au luat, duminică, decizia închiderii temporare a Aeroportului London City după descoperirea unei bombe neexplodate din cel de-al Doilea Război Mondial, în râul Tamisa, în apropierea aeroportului, informează site-ul postului BBC News online.

717 afișări
Imaginea articolului Aeroportul London City, închis în urma descoperirii unei bombe din cel de-al Doilea Război Mondial

Aeroportul London City, închis în urma descoperirii unei bombe din cel de-al Doilea Război Mondial

Dispozitivul a fost descoperit duminică, în jurul orei locale 05.00 (ora României, 07.00), în zona Docului George, în cursul unor lucrări la aeroportul din estul capitalei britanice, a anunţat Poliţia Metropolitană londoneză.

Geniştii şi Marina Regală au confirmat că dispozitivul este exploziv, astfel că aeroportul a fost închis începând de duminică seara, de la ora 22.00 (ora României, luni, 00.00).

Poliţia Metropolitană a comunicat că lucrează cu Marina Regală pentru a dezamorsa bomba.

Unele drumuri din zonă au fost, de asemenea, închise pe durata operaţiunii de neutralizare a dispozitivului exploziv.

Pasagerii sunt sfătuiţi să nu se îndrepte spre aeroport până la o notificare ulterioară, se afirmă într-un comunicat publicat pe site-ul Aeroportului London City.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici