Alertă falsă cu bombă la gara Atocha din Madrid. Staţia a fost evacuată

Gara Atocha din Madrid, unde au avut loc atentatele din 11 martie 2004, a fost evacuată vineri după ce un bărbat pretindea în mod fals că se va arunca în aer, autorităţile stabilind că nu avea asupra sa nicio bombă.

165 afișări
Imaginea articolului Alertă falsă cu bombă la gara Atocha din Madrid. Staţia a fost evacuată

Alertă falsă cu bombă la gara Atocha din Madrid. Staţia a fost evacuată (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"A fost activată procedura pentru ameninţări teroriste. Un bărbat care avea un rucsac şi ameninţa că se va arunca în aer a fost arestat. Am verificat: nu avea asupra sa nicio bombă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei spaniole.

"Verificăm trenurile şi calea ferată pentru a vedea dacă există vreo ameninţare", a adăugat oficialul spaniol.

Atentatele islamiste comise pe 11 martie 2004 în gara Atocha din Madrid s-au soldat cu 191 de morţi şi 2.000 de răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici