Anchetă judiciară în Franţa, în cazul dispariţiei avionului companiei Malaysia Airlines

Parchetul din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru omucidere involuntară în cazul dispariţiei misterioase, pe 8 martie, a avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, la bordul căruia erau 239 de persoane, inclusiv cetăţeni francezi.

460 afișări
Imaginea articolului Anchetă judiciară în Franţa, în cazul dispariţiei avionului companiei Malaysia Airlines

Anchetă judiciară în Franţa, în cazul dispariţiei avionului companiei Malaysia Airlines (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ancheta a fost lansată în Franţa pentru că la bordul aeronavei dispărute erau patru cetăţeni francezi.

Avionul Boeing 777 a dispărut în timp ce zbura din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China).

Pe baza unor imagini filmate prin satelit, autorităţile malaysiene au stabilit că aeronava s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi că nu au existat supravieţuitori. Până acum nu au fost găsite resturi materiale care să confirme această ipoteză.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici