ATAC ARMAT într-un club de noapte din Melbourne: Un mort şi trei răniţi | VIDEO

Mai multe persoane au fost împuşcate duminică în apropierea unui club din Prahran, o suburbie a oraşului australian Melbourne, potrivit Reuters.

905 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT într-un club de noapte din Melbourne: Un mort şi trei răniţi | VIDEO

Atac armat în apropierea unui club din oraşul australian Melbourne

Un bărbat a fost ucis şi alţi trei au fost răniţi în urma unui atac armat produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropierea clubului Love Machine din oraşul australian Melbourne, au anunţat autorităţile locale, citate de BBC.

Trei paznici ai clubului şi un bărbat care se afla în faţa clubului au fost împuşcaţi. Conform informaţiilor apărute în presa australiană, bărbatul ucis era un paznic în vârstă de 37 de ani.

Cei trei bărbaţi răniţi sunt în vârstă de 28, 29 şi respectiv 50 de ani. Tânărul în vârstă de 28 de ani este în stare gravă, au anunţat autorităţile.

„Se pare că focurile au fost trase dintr-o maşină aflată în apropierea clubului, spre un grup care stătea în afara acestuia”, a declarat inspectorul de poliţie Andrew Stamper.

Autorităţile au transmis că nu există dovezi care să indice că atacul armat a fost de natură teroristă.

Momentan nu au fost făcute arestări, iar poliţiştii au făcut apel martorilor să vină să dea declaraţii.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici