Atac armat la o şcoală din Rusia. Cel puţin nouă persoane au murit

Un bărbat înarmat a deschis focul la o şcoală din centrul Rusiei, omorând cel puţin nouă persoane şi rănind douăzeci, potrivit oficialilor ruşi, informează BBC.

1502 afișări
Imaginea articolului Atac armat la o şcoală din Rusia. Cel puţin nouă persoane au murit

UPDATE: Ministerul de Interne a declarat că trupul atacatorului a fost descoperit de poliţie la faţa locului. Comitetul de Investigaţii al Rusiei a declarat că atacatorul a ucis nouă persoane înainte de a se sinucide. Printre victime se numără cinci copii, doi profesori şi doi agenţi de securitate, a precizat acesta.

Ştirea iniţială: Printre victime se numără elevi şi un agent de securitate de la şcoala din oraşul Ijevsk, potrivit presei ruse.

Incidentul a avut loc la o şcoală cu aproape 1.000 de elevi şi aproximativ 80 de profesori.

Se pare că atacatorul s-a sinucis, iar motivul atacului nu este clar.

Profesorii şi elevii au fost evacuaţi.

Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, potrivit unui parlamentar citat de agenţia de ştiri Tass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici