ATAC ARMAT la Universitatea din California. Două persoane, împuşcate mortal. Autorul atacului probabil s-a sinucis - FOTO, VIDEO

Două persoane au fost împuşcate mortal în atacul armat comis miercuri în campusul Universităţii din Caifornia, afirmă surse citate de presa americană. Autorul atacului probabil s-a sinucis, a anunţat poliţia americană.

2984 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT la Universitatea din California. Două persoane, împuşcate mortal. Autorul atacului probabil s-a sinucis  - FOTO, VIDEO

ATAC ARMAT la Universitatea din California. Două persoane, împuşcate mortal. Autorul atacului probabil s-a sinucis - FOTO, VIDEO

"Există posibilitatea ca una dintre victime să fie autorul atacului", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei, James Herren.

Două persoane au fost găsite moarte în urma atacului armat comis miercuri în campusul Universităţii din California, afirmă surse citate de presa americană.

Atacul a avut loc în zona Boelter/Westwood a campusului, a declarat un agent de poliţie citat de NBC News.

Două persoane au fost împuşcate mortal. Conform poliţiei, una dintre victime este autorul atacului, care ar fi lăsat şi un bilet de rămas bun.

Campusul Universităţii din California a fost închis, miercuri după-amiază, din cauza informaţiilor privind prezenţa unui individ înarmat.

Suspectul a fost căutat în zona Boelter a campusului universitar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici