Autorităţile din Marea Britanie şi-au dat acordul pentru reluarea competiţiilor de fotbal

  • Oliver Dowden, ministrul Culturii şi Sportului, spune că partidele de fotbal vor fi reluate în luna iunie.
  • Downden spune că sănătatea este prioritară.
490 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Marea Britanie şi-au dat acordul pentru reluarea competiţiilor de fotbal

Autorităţile din Marea Britanie şi-au dat acordul pentru reluarea competiţiilor de fotbal/ FOTO: Shutterstock

 

Oliver Dowden, ministrul Culturii şi Sportului din Marea Britanie, a declarat că meciurile de fotbal pot fi reluate în luna iunie, după ce va fi depăşit vârful pandemiei.

Dowden a luat parte la o videoconferinţă la care au participat reprezentanţii Premier League, oficiali ai Ligii Engleze de Fotbal, dar şi ai Federaţiei Engleze de Fotbal. În cadrul conferinţei, s-a discutat reluarea competiţiilor de fotbal.

”Toţi am fost de acord că vom relua competiţiile dacă va fi sigur acest lucru. Sănătatea şi bunăstarea jucătorilor, antrenorilor şi a staff-ului va fi prioritară. Guvernul ”deschide uşa” pentru ca fotbalul competitiv să revină în iunie, în siguranţă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici