Autorităţile ruse au împuşcat mortal şase indivizi suspectaţi de terorism

Autorităţile ruse au împuşcat mortal şase persoane suspectate de "terorism", în oraşul Nalcik, capitala regiunii Kabardino-Balkaria, anunţă Comisia rusă pentru combaterea terorismului, citată de Reuters.

275 afișări
Imaginea articolului Autorităţile ruse au împuşcat mortal şase indivizi suspectaţi de terorism

Autorităţile ruse au împuşcat mortal şase indivizi suspectaţi de terorism (Imagine: AP / Mediafax Foto)

"Militanţi islamişti au refuzat să se predea şi au deschis focul spre forţele de ordine. Şase infractori au fost neutralizaţi în schimburile de focuri", a comunicat Comisia rusă pentru combaterea terorismului.

Potrivit autorităţile ruse, cei şase suspecţi împuşcaţi mortal au fost implicaţi în numeroase acte de terorism, inclusiv într-un atac comis săptămâna trecută şi soldat cu moartea unui poliţist.

Nu este clar dacă suspecţii făceau parte din vreo organizaţie islamistă.

Rusia depune eforturi pentru combaterea insurgenţei islamiste în republicile din Caucaz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici