Bali se redeschide pentru turişti, dar sunt primiţi doar indonezienii. Vizitatorii din restul lumii sunt aşteptaţi după 11 septembrie

Bali, cea mai populară destinaţie de vacanţă a Indoneziei, va primi din nou turişti începând cu această lună, chiar dacă pe insulă numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a crescut de patru ori în ultimele săptămâni, scrie Bloomberg.

680 afișări
Imaginea articolului Bali se redeschide pentru turişti, dar sunt primiţi doar indonezienii. Vizitatorii din restul lumii sunt aşteptaţi după 11 septembrie

Bali se redeschide pentru turişti, dar sunt primişi doar indonezienii. Vizitatorii din restul lumii sunt aşteptaţi după 11 septembrie

În timp ce turiştii locali pot vizita plajele, templele şi locurile populare de surfing începând de joi, vizitatorii străini vor avea voie să facă acest lucru doar după 11 septembrie, a declarat guvernul din Bali într-un comunicat de presă.

Redeschiderea turismului pe insula indoneziană este unul dintre principalii paşi de redresare a economiei după blocajul cauzat de pandemia de Covid-19.

Bali, una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din lume, a reuşit că limiteze numărul de infecţii de Covid în prima fază a focarului, dar a înregistrat o creştere a cazurilor în luna iunie, odată cu întoarcerea mai multor lucrători migranţi şi o creştere a numărului de teste.

Economia insulei depinde aproape în totalitate de turism şi a fost devastată după ce staţiunile şi hotelurile au fost închise aproape patru luni.

Numărul persoanelor infectate în Bali a ajuns, duminică, la 1.849, în timp ce la începutul lunii iunie erau doar 465. Dintre aceştia, 20 au murit după ce au contactat virusul, arată cifrele oficiale.

Indonezia este ţara cu cel mai mare număr de infecţii şi decese din Asia de Sud-Est, având peste 1.000 de noi cazuri în fiecare zi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici