Barack Obama a glumit pe seama incidentului cu microfonul rămas deschis în timpul întâlnirii cu omologul său rus Dmitri Medvedev

Preşedintele SUA, Barack Obama, a glumit, marţi, pe tema recentului incident al microfonului rămas deschis în timpul întâlnirii cu omologul său rus, Dmitri Medvedev. Săptămâna trecută, Barack Obama a discutat cu Dmitri Medvedev fără să ştie că un microfon rămăsese deschis şi că jurnaliştii ascultau conversaţia.

311 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a glumit pe seama incidentului cu microfonul rămas deschis în timpul întâlnirii cu omologul său rus Dmitri Medvedev

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o plăcere să vă vorbesc la un microfon pe care îl văd", a spus Obama în timpul unui dejun de lucru organizat de agenţia Associated Press la Washington.

"Îi puteţi transmite totul şi lui Vladimir dacă vreţi", a continuat preşedintele american.

Preşedintele american i-a explicat lui Medvedev că ar putea fi mai flexibil în privinţa discuţiilor pe tema sistemului antirachetă, după alegerile prezidenţiale din SUA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici