Barack Obama a luat masa cu Hillary Clinton

Preşedintele Barack Obama a luat masa, joi, cu fostul secretar de Stat Hillary Clinton, care ar putea candida la alegerile prezidenţiale americane din 2016, a anunţat un oficial de rang înalt al Casei Albe.

118 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a luat masa cu Hillary Clinton

Barack Obama a luat masa cu Hillary Clinton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestui oficial, care s-a exprimat sub acoperirea anonimatului, "preşedintele a luat prânzul în mod neoficial şi în privat cu Clinton, la Casa Albă, în această (joi) după-amiază".

El a refuzat să dea mai multe detalii, în special asupra conţinutului conversaţiei dintre cei doi foşti rivali la alegerile primare din 2008.

Speculaţiile privind o eventuală tentativă a lui Hillary Clinton de a obţine învestitura partidului său la alegerile prezidenţiale din 2016 devin tot mai numeroase.

În prezent, Hillary Clinton, în vârstă de 66 de ani, este favorită, potrivit sondajelor, pentru obţinerea învestiturii democrate la alegerile prezidenţiale din 2016.

Fosta şefă a diplomaţiei americane, aflată în post din 2009 până la începutul lui 2013, nu a precizat dacă intenţionează sau nu să candideze la alegerile din 2016.

Barack Obama şi Hillary Clinton au luat masa la Casa Albă ultima dată la sfârşitul lui iulie 2013. La acea vreme, Casa Albă a evocat faptul că preşedintele american şi fostul secretar de Stat au luat masa sub semnul "prieteniei".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici