Bărbatul din fotografia virală făcută în biroul lui Nancy Pelosi a fost arestat. Acuzaţiile care i se aduc

Bărbatul fotografiat cu picioarele pe biroul preşedintelui Camerei Reprerezentanţilor, Nancy Pelosi, a fost arestat. Lui i se aduc trei acuzaţii federale, inclusiv furt de proprietăţi publice, au declarat vineri oficialii federali, relatează CNN.

6428 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din fotografia virală făcută în biroul lui Nancy Pelosi a fost arestat. Acuzaţiile care i se aduc

Bărbat din fotografia virală făcută în biroul lui Nancy Pelosi a fost arestat. Acuzaţiile care i se aduc

Oficialii federali au precizat că Richard Barnett din Arkansas a fost arestat vineri dimineaţă în Little Rock.

Barnett a fost acuzat că a intrat într-un teren restricţionat fără autorizaţie, conduită violentă pe teritoriul Capitolului şi furt de proprietăţi publice, au spus oficialii.

Un locuitor din Alabama a fost, de asemenea, acuzat în legătură cu bomba găsită în partea de sud a clădirii Capitolului şi cele 11 cocktail-uri Molotov şi armă găsită în camioneta sa.

„Chiar dacă aţi părăsit regiunea DC, vă puteţi aştepta totuşi să vă batem la uşă dacă aflăm că aţi luat parte în activitatea infracţională de la Capitol”, a spus Steven D’Antuono, director adjunct responsabil de biroul FBI din Washington.

"FBI nu economiseşte resurse în această anchetă", a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici