Bărbat ţinut captiv de către părinţi vreme de 30 de ani în Germania

Un cetăţean german în vârstă de 43 de ani a fost eliberat de Poliţie după ce a fost ţinut captiv în casă vreme de 30 de ani de către părinţi, informează site-ul ziarului The Guardian.

24612 afișări
Imaginea articolului Bărbat ţinut captiv de către părinţi vreme de 30 de ani în Germania

Bărbat ţinut captiv de către părinţi vreme de 30 de ani în Germania

Vecinii au avertizat Poliţia după ce au auzit gemetele bărbatului din casa în care era captiv.

Poliţia a percheziţionat casa şi l-a descoperit pe bărbatul captiv, care a fost transportat la un spital regional pentru a fi îngrijit. Conform doctorilor, acesta pare a avea dificultăţi de învăţare.

Părinţii bărbatului sunt în prezent anchetaţi sub acuzaţia de acte de violenţă şi sechestru.

"Nu ştim încă pentru cât timp bărbatul nu a avut nici un contact cu lumea exterioară, dacă i s-a permis sau nu să părăsească proprietatea", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Bărbatul a fost găsit în condiţii insalubre, dar nu era subnutrit.

Potrivit Poliţiei, el ar fi urmat cursurile şcolii primare şi ar fi început şi ciculul gimnazial, dar la vârsta de 13 ani ar fi fost declarat inapt pentru completarea educaţiei.

Mama bărbatului a declarat că acesta "se săturase de viaţă" şi de a fi tachinat la şcoală, "dorea să stea cu noi. Dacă v-aş spune prin câte am trecut, nu m-aţi crede. Tot ceea ce mi-am dorit a fost să-l protejez".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici