Bilanţul cutremurului din Turcia, cu magnitudinea 6,8, a ajuns la 29 de morţi

Bilanţul cutremurului cu magnitudinea 6,8, produs vineri în provincia Elazig din estul Turciei, a juns la 29 de morţi, au informat sâmbătă autorităţile în urma operaţiunilor de salvare, informează site-ul agenţiei Dpa.

481 afișări
Imaginea articolului Bilanţul cutremurului din Turcia, cu magnitudinea 6,8, a ajuns la 29 de morţi

Sursa: Profimedia Images

Alte aproape 1.500 de persoane au fost transportate la spitalele din Elazig şi din oraşele din apropiere.

Autorităţile au informat că 72 de clădiri s-au prăbuşit şi aproape 1.000 au fost afectate. În total, 44 de persoane au fost salvate, informează postul TRT.

Cutremurul cu magnitudinea de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs vineri în provincia Elazig din estul Turciei la ora locală 20:55, epicentrul fiind în districtul Sivrice, fiind resimţit în provinciile şi ţările vecine, inclusiv Siria şi Georgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici