Bilanţul negru al războiului din Ucraina: peste 200 de copii ucişi şi aproape 400 răniţi

Autorităţile ucrainene susţin că 219 copii au fost ucişi şi peste 398 au fost răniţi de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina.

198 afișări
Imaginea articolului Bilanţul negru al războiului din Ucraina: peste 200 de copii ucişi şi aproape 400 răniţi

Cei mai mulţi copii au fost ucişi sau răniţi în regiunile Doneţk şi Kiev.

De asemenea, au fost avariate 1.570 de instituţii de învăţământ, dintre care 111 au fost distruse în totalitate.

Ministerul de Interne a declarat că a primit peste 7.000 de rapoarte de persoane dispărute de la începutul războiului. Aproximativ jumătate dintre acestea au fost găsite.

De asemenea, aproximativ 2.000 de cadavre sunt neidentificate. Până în prezent, au fost comandate 927 de examinări ADN în cadrul dosarelor penale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
copii,
război

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici