Bilanţul prăbuşirii unei clădiri din Shanghai a ajuns la 10 morţi

Cel puţin zece persoane au murit după ce o clădire aflată în renovare s-a prăbuşit joi în centrul oraşului chinez Shanghai, potrivit bilanţului actualizat anunţat vineri de autorităţile chineze, informează site-ul postului Al Jazeera.

849 afișări
Imaginea articolului Bilanţul prăbuşirii unei clădiri din Shanghai a ajuns la 10 morţi

Bilanţul prăbuşirii unei clădiri din Shanghai a ajuns la 10 morţi

Cel mai recent anunţ al autorităţilor indica faptul că 25 de persoane au fost găsite sub dărâmături, dintre care zece decedate. Operaţiunile de căutare şi salvare sunt "în principiu încheiate", au adăugat autorităţile, fără să precizeze dacă mai există persoane date dispărute.

Bilanţul anunţat anterior era de şapte morţi.

Clădirea prăbuşită se afla în districtul Changning şi urma să fie transformată într-un pavilion expoziţional. Potrivit informaţiilor de la Ministrul chinez pentru Situaţii de urgenţă, în clădirea fusese anterior sediul unui magazin de maşini Mercedes-Benz.

Momentan nu se cunoaşte cauza incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici