UPDATE Tragedie în Portugalia: Cel puţin 29 de persoane au murit după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe Insula Madeira | VIDEO

Cel puţin 29 persoane au murit, iar alte 27 au fost rănite după ce un autocar care transporta zeci de turişti a căzut într-o prăpastie, pe Insula portugheză Madeira, informează site-ul postului BBC.

5731 afișări
Imaginea articolului UPDATE Tragedie în Portugalia: Cel puţin 29 de persoane au murit după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe Insula Madeira | VIDEO

UPDATE Tragedie în Portugalia: Cel puţin 29 de persoane au murit după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe Insula Madeira | VIDEO

UPDATE ORA 07.40 Cel puţin 29 de persoane au murit după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe insula Madeira

Cel puţin 29 de persoane, majoritatea din Germania, au murit iar alţi 27 de oameni au fost răniţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe insula portugheză Madeira, miercuri, transmit autorităţile.

Autocarul s-a răsturnat într-o zonă rezidenţială, în oraşul Canico, spune primarul Filipe Sousa. Imaginile publicate în presă arată vehiculul răsturnat pe o parte, înconjurat de serviciile de urgenţă. 

„Nu pot să descriu ce s-a întâmplat. Nu pot privi cum suferă aceşti oameni”, spune Sousa pentru postul de ştiri SIC TV.

Primarul adaugă că toţi turiştii din autocar erau din Germania, dar vehiculul a lovit şi pietoni. 

În autocar se aflau peste 50 de persoane, iar cei morţi includ 11 bărbaţi şi 18 femei. Victimele aveau vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, potrivit unui oficial. 

 

UPDATE ora 22.30: Numărul victimelor a fost confirmat de agenţia naţională de ştiri Lusa

Publicaţia germană Bild a informat că nouă turişti se află printre cei care au murit în accident. La bordul autocarului se aflau circa 50 de persoane.

Cauza accidentului nu este cunoscută încă.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază în zona Caniço de Baixo din Arhipelagul Madeira. Un autocar care transporta zeci de turişti s-a răsturnat şi a căzut într-o prăpastie.

UPDATE ora 22.30: Numărul turiştilor care se aflau în autobuz era de 57, iar 28 şi-ar fi pierdut viaţa, potrivit oficialilor citaţi de The Mirror

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază în zona Caniço de Baixo din Arhipelagul Madeira. Un autocar care transporta zeci de turişti s-a răsturnat şi a căzut într-o prăpastie.

"Mai multe persoane au murit în accident", a transmis Poliţia, fără a oferi detalii.

Anterior, surse citate de site-ul Noticiasaominuto.com, anunţau că cel puţin nouă persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în accident, unele fiind în stare gravă. La bordul autocarului erau circa 50 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici