Care ar fi cauza accidentului feroviar din Italia, soldat cu 23 de morţi

Două trenuri s-au lovit frontal, marţi la prânz, în zona Ruvo-Corato, în regiunea italiană Puglia, la periferia oraşului Bari. Accidentul a avut loc pe un segment feroviar cu o singură linie.

5390 afișări
Imaginea articolului Care ar fi cauza accidentului feroviar din Italia, soldat cu 23 de morţi

Care ar fi cauza accidentului feroviar din Italia, soldat cu 23 de morţi

Principala ipoteză în cazul accidentului feroviar produs marţi în sudul Italiei, soldat cu 23 de morţi şi peste 50 de răniţi, este cea a unei erori umane, anunţă autorităţile italiene, citate de publicaţia La Stampa.

Bilanţul victimelor a ajuns marţi seară la 23 de morţi şi 50 de răniţi, dintre care şase sunt în stare gravă.

Procuratura din orăşelul Trani a declanşat o anchetă privind omor multiplu din culpă şi vătămări corporale multiple din culpă, principala ipoteză fiind cea a unei erori umane.

Premierul Matteo Renzi se va deplasa marţi seară şi miercuri dimineaţă la locul accidentului feroviar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici