Ce cred fiii lui ben Laden despre aruncarea acestuia în mare

Fiii lui Osama ben Laden ameninţă că îl vor da în judecată pe preşedintele SUA, Barack Obama, pe care îl consideră responsabil de moartea tatălui lor, ucis la 2 mai, considerând "inacceptabilă şi umilitoare" aruncarea sa în mare, informează Centrul SITE.

992 afișări
Imaginea articolului Ce cred fiii lui ben Laden despre aruncarea acestuia în mare

Ce cred fiii lui ben Laden despre aruncarea acestuia în mare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Considerăm că preşedintele Obama este personal responsabil să elucideze soarta tatălui nostru, Osama ben Laden", se arată într-un mesaj semnat de Omar Ben Osama ben Laden.

Osama ben Laden a fost ucis de un comando american pe 2 mai, în oraşul pakistanez Abbottabad, corpul său fiind aruncat în mare.

"Este inacceptabil din punct de vedere uman şi religios să arunci corpul unei persoane în mare într-o manieră umilitoare pentru familie şi pentru simpatizanţii săi, aducând atingere sentimentelor a sute de milioane de musulmani", adaugă Omar ben Laden.

"În calitatea de fii ai lui Osama ben Laden, ne rezervăm dreptul de a-i acţiona în justiţie pe cei responsabili de această crimă, la instanţe americane şi internaţionale", continuă mesajul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici