Ce salariul are Vladimir Putin. Anul trecut i-a fost redus la jumătate

Preşedintele rus Vladimir Putin a câştigat în anul 2018 mai puţin de jumătate faţă de salariul declarat în anul anterior, au anunţat oficialii de la Kremlin, citaţi de publicaţia Moscow Times şi agenţia de presă RIA.

7592 afișări
Imaginea articolului Ce salariul are Vladimir Putin. Anul trecut i-a fost redus la jumătate

Ce salariul are Vladimir Putin. Anul trecut a fost redus la jumătate

În anul 2017, Vladimir Putin a câştigat 291.000 de dolari (18.7 milioane de ruble), conform unui comunicat emis de Kremlin.

În anul 2018, salariul preşedintelui rus s-a ridicat la 134.000 de dolari (8.6 milioane de ruble).

Salariul prim-ministrului rus Dimitri Medvedev a crescut faţă de anul 2017, când a câştigat 134.000 de dolari (8.6 milioane de ruble), ajungând la 154.000 de dolari (9.9 milioane de ruble).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici