Cel puţin 10 morţi după ce o maşină capcană a explodat într-un oraş din nordul Siriei

O maşină capcană a explodat duminică într-un oraş din nordul Siriei, deţinut de rebelii sprijiniţi de Turcia, ucigând cel puţin 10 persoane, au anunţat salvatorii şi medicii, după ce mai multe explozii au fost auzite în alte zone din nord-vest deţinute de insurgenţi, relatează Reuters.

192 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 10 morţi după ce o maşină capcană a explodat într-un oraş din nordul Siriei

Cel puţin 10 morţi după ce o maşină capcană a explodat într-un oraş din nordul Siriei

Explozia a fost cea mai mare din ultimele luni care s-a produs în oraşul Azaz, situat lângă graniţa cu Turcia.

Atacul a vizat o piaţă aglomerată după terminarea postului de Ramadan.

Rebelii sirieni susţinuţi de Turcia controlează o bucată de teritoriu de-a lungul frontierei dintre cele două ţări.

Această enclavă a fost de asemenea lovită de o serie de explozii duminică, a transmis o organizaţie de monitorizare a războiului, Observatorul sirian pentru Drepturile Omului.

Taguri:
siria,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici