Cel puţin 36 de militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic au murit în urma unor raiduri aeriene efectuate de Irak în Siria

Cel puţin 36 de militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic au murit în urma unui atac aerian efectuat de forţele irakiene la data de 19 aprilie asupra unor poziţii ocupate de jihadişti în Siria, a anunţat duminică, un purtător de cuvânt al Armatei irakiene, informează The Associated Press.

1179 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 36 de militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic au murit în urma unor raiduri aeriene efectuate de Irak în Siria

Cel puţin 36 de militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic au murit în urma unor raiduri efectuate de Irak în Siria

Forţele Aeriene irakiene au efectuat, joi, raiduri aeriene pe teritoriul Siriei, vizând poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic.

Generalul irakian Yahya Rasool a anunţat că raidurile aeriene au vizat locaţii frecventate de militanţii reţelei jihadiste Stat Islamic, adăugând că în urma atacurilor aeriene au murit şi şase lideri ai organizaţiei teroriste.

Haider al-Abadi, prim-ministrul Irakului, a precizat că atacurile au fost efectuate asupra poziţiilor ocupate de membrii reţelei Stat Islamic în apropierea graniţei dintre Siria şi Irak, adăugând că jihadiştii reprezentau o ameninţare la adresa ţării sale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici