Tren deraiat în nordul Spaniei. UPDATE: Cel puţin trei morţi şi zeci de răniţi în accident- FOTO & VIDEO

Cel puţin două persoane au decedat şi alte câteva sunt rănite după ce un tren a deraiat în apropiere de staţia O Porrino din provincia spaniolă Galicia, a declarat un reprezentant al serviciilor de intervenţie, relatează Reuters online.

1747 afișări
Imaginea articolului Tren deraiat în nordul Spaniei. UPDATE: Cel puţin trei morţi şi zeci de răniţi în accident- FOTO & VIDEO

Cel puţin doi morţi şi mai mulţi răniţi, în urma deraierii unui tren în nordul Spaniei (Imagine: Anxo Fdez Saborido / Instagram)

Potrivit noului bilanţ al accidentului feroviar din Spania, cel puţin trei persoane au decedat, inclusiv conductorul trenului, iar zeci sunt rănite, au anunţat autorităţile, potrivit postului Russia Today.

Primarul oraşului O Porrino a confirmat că aproximativ 50 de persoane sunt tratate pentru răni suferite în urma accidentului, dintre care câteva se află în stare gravă.

Potrivit informaţiilor disponible, în momentul accidentului, la bordul trenului se aflau aproximativ 60 de oameni.

Trei vagoane ale trenului au deraiat, imaginile de la scena accidentului arătând că partea din faţă a garniturii de tren s-a ciocnit de un stâlp de electricitate.

Trenul aparţinea companiei portugheze de stat Comboios, care operează în cooperare cu operatorul feroviar spaniol Renfe.

Adif, compania care se ocupă cu administrarea reţelei de cale ferată din Spania, a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele accidentului.

Cel puţin două persoane au decedat şi alte câteva sunt rănite după ce un train a deraiat în apropiere de staţia O Porrino din provincia spaniolă Galicia, a declarat un reprezentant al serviciilor de intervenţie, relatează postul Russia Today online.

Potrivit cotidianului spaniol La Voz de Galicia, citat de site-ul postului Russia Today, trenul ar fi intrat în capul unui pod din apropiere de oraşul O Porriño din Galicia, în nord-vestul Spaniei.

Conform primelor indicii, trenul circula între oraşul spaniol Vigo şi localitatea Valenca do Minho din Portugalia.

Circulaţia feroviară în zonă a fost suspendată.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici